1. מתחילים בחימום שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא מתחיל להזהיב.
2. מוסיפים את השום הפרוס והג'ינג'ר המגורד וממשיכים לטגן עוד כ-2 דקות עד שהשום מתחיל להזהיב.
3. מוסיפים את אבקת הקארי ומערבבים היטב כדי לשחרר את הארומות. מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים שוב.
4. מוסיפים את חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות עד שהרוטב מסמיך מעט.
5. מוסיפים את הסוכר החום, מלח, פלפל ומיץ הלימון. מערבבים היטב.
6. מוסיפים את פילה הדג לרוטב ומבשלים כ-10 דקות נוספות, או עד שהדג מבושל היטב.
7. מסירים מהאש ומקשטים בכוסברה קצוצה לפני ההגשה.