1. מתחילים בהכנת קרם הקוקוס והליים: בסיר קטן מחממים את קרם הקוקוס על אש נמוכה. מוסיפים את מיץ הליים, הסוכר, מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים היטב עד שהסוכר נמס והקרם מתחמם. מסירים מהאש ומוסיפים את הכוסברה והבצל הירוק. מניחים בצד להתקרר.
2. מכינים את הטמפורה: בקערה גדולה מערבבים את קמח הטמפורה עם המים הקרים עד לקבלת בלילה חלקה. חשוב שהמים יהיו קרים מאד כדי שהטמפורה תהיה פריכה.
3. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר גדול. טובלים כל פילה דג בבלילת הטמפורה ומטגנים בשמן החם עד שהדג מזהיב ופריך מכל הצדדים. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
4. להגשה: מניחים את פילה הדג המטוגן על צלחת הגשה ומזלפים מעל את קרם הקוקוס והליים. מקשטים בכוסברה ובצל ירוק נוספים לפי הטעם. מגישים מיד ונהנים מהטעמים המופלאים.