1. חותכים את החצילים, הקישואים, הפלפלים והבצל לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ.
2. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את הירקות החתוכים.
3. מטגנים את הירקות במשך כ-10 דקות, עד שהם מתרככים ומתחילים להזהיב.
4. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים היטב.
5. מעבירים את הירקות המטוגנים לתבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-10 דקות נוספות.
6. מוציאים את התבנית מהתנור ומניחים לה להתקרר מעט.
7. מפזרים מעל את גרגרי הרימון ועלי הנענע.
8. מערבבים את החומץ הבלסמי והדבש בקערה קטנה ושופכים מעל הירקות.
9. מערבבים בעדינות את כל המרכיבים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.