1. תחילה, חותכים את הפלפלים לרצועות דקות ואת הקישואים לפרוסות בעובי של כחצי סנטימטר.
2. קולפים את שיני השום וחותכים לפרוסות דקות.
3. מניחים את כל הירקות בקערה שמתאימה למיקרוגל.
4. מוסיפים את שמן הזית, מלח, פלפל שחור, אורגנו ובזיליקום. מערבבים היטב עד שכל הירקות מצופים בתבלינים.
5. מכסים את הקערה בניילון נצמד או במכסה מתאים למיקרוגל.
6. מכניסים למיקרוגל ומפעילים על עוצמה גבוהה למשך 7 דקות.
7. לאחר שהמיקרוגל מסיים, מוציאים בזהירות את הקערה (זהירות, חם!) ומערבבים שוב את הירקות.
8. מגישים חם או בטמפרטורת החדר, כתוספת או כמנה ראשונה.