1. חותכים את הקישואים, החציל, הפלפלים והבצל לרצועות דקות ואחידות.
2. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
3. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא מתחיל להתרכך.
4. מוסיפים את הקישואים והחציל וממשיכים לטגן עד שהירקות מתחילים להתרכך.
5. מוסיפים את הפלפלים וממשיכים לטגן עוד כ-5 דקות.
6. מתבלים במלח, פלפל שחור, חומץ בלסמי ודבש, ומערבבים היטב.
7. מוסיפים את השום הכתוש וממשיכים לטגן עוד דקה.
8. מסירים מהאש ומעבירים לצלחת הגשה.
9. מקשטים בעלי בזיליקום טריים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.