1. בקערה גדולה, מערבבים את המיונז עם רוטב הסרירצ'ה עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מוסיפים את מיץ הלימון ושן השום הכתושה ומערבבים היטב.
3. מוסיפים את רוטב הסויה ושמן השומשום וממשיכים לערבב עד שהתערובת חלקה.
4. מוסיפים את הדבש ומערבבים עד שהוא נמס בתערובת.
5. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים שוב.
6. לבסוף, מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ ומערבבים בעדינות.
7. מעבירים את האיולי לכלי אטום ושומרים במקרר לפחות שעה לפני ההגשה כדי שהטעמים יתמזגו היטב.