1. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את שמן השומשום ושמן הקנולה.
2. מוסיפים את הבצל הירוק, השום והג'ינג'ר ומטגנים כ-2 דקות עד שהבצל מתרכך והניחוח מתפשט.
3. מוסיפים את הגזר והפלפל האדום וממשיכים לטגן כ-3 דקות נוספות עד שהירקות מתרככים.
4. מוסיפים את האורז המבושל למחבת ומערבבים היטב כך שהאורז יתערבב עם הירקות והתבלינים.
5. יוצרים גומה במרכז המחבת ושופכים לתוכה את הביצים הטרופות. מערבבים בעדינות עד שהביצים מתבשלות ומתערבבות עם האורז.
6. מוסיפים את רוטב הסויה ורוטב הצ'ילי המתוק, מערבבים היטב ומבשלים עוד כ-2 דקות.
7. מוסיפים את האפונה הירוקה, מלח ופלפל לפי הטעם, ומבשלים עוד דקה אחת.
8. מגישים חם ומקשטים בבצל ירוק קצוץ נוסף אם רוצים.