1. מחממים שמן זית בסיר גדול ומטגנים את הנקניקיות עד שהן מזהיבות.
2. מוסיפים את הבצל, הפלפל האדום והפלפל הירוק וממשיכים לטגן עד שהירקות מתרככים.
3. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים עוד דקה.
4. מוסיפים את הפפריקה, תבלין הקייג'ון ורסק העגבניות ומערבבים היטב.
5. מוסיפים את האורז ומערבבים עד שהוא מצופה בתבלינים.
6. מוסיפים את ציר העוף, מלח ופלפל, ומביאים לרתיחה.
7. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דקות עד שהאורז סופג את כל הנוזלים ומתרכך.
8. מסירים מהאש ומפזרים פטרוזיליה קצוצה לפני ההגשה.