1. תחילה, יש לפרוס את הטונה לפרוסות דקות ככל האפשר. ניתן להשתמש בסכין חדה במיוחד או במכונת חיתוך אם יש ברשותכם.
2. הניחו את פרוסות הטונה על צלחת הגשה בצורה מעגלית, כך שיכסו את כל שטח הצלחת.
3. קלפו את האבוקדו וחתכו אותו לקוביות קטנות. פזרו את קוביות האבוקדו באופן שווה על פרוסות הטונה.
4. פזרו את השומשום השחור מעל הטונה והאבוקדו בצורה אחידה.
5. זלפו שמן זית ומיץ לימון על כל המנה. תבלו במלח גס ופלפל שחור לפי הטעם.
6. לקישוט, פזרו עלי כוסברה טריים מעל המנה.
7. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים הטריים והמרעננים.