1. תחילה, יש לוודא שהסלמון טרי ונקי מעצמות. חותכים את הסלמון לקוביות קטנות בגודל של כ-1 ס"מ ומניחים בקערה גדולה.
2. מוסיפים לסלמון את רוטב הצ'ילי המתוק, מיץ הלימון, שמן הזית, רוטב הסויה, הדבש והג'ינג'ר המגורד. מערבבים היטב עד שכל הקוביות מצופות ברוטב.
3. מוסיפים את הבצל הירוק והכוסברה הקצוצה ומערבבים בעדינות כדי לא לפגוע במרקם של הסלמון.
4. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים שוב.
5. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 15 דקות כדי שהטעמים יתמזגו.
6. מגישים את הטרטר על צלחת שטוחה ומקשטים בכוסברה נוספת ובבצל ירוק קצוץ. ניתן להוסיף פרוסות לימון לקישוט נוסף.