1. תחילה, נקו את הסלמון מעצמות וקליפה וחתכו אותו לקוביות קטנות בגודל של כ-1 ס"מ. הניחו בקערה גדולה.
2. קלפו את התפוח הירוק וחתכו אותו לפרוסות דקות. הוסיפו לקערת הסלמון.
3. בקערה נפרדת, ערבבו את קרם הקוקוס עם שמן הזית, מיץ הלימון, רוטב הסויה והדבש. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
4. שפכו את הרוטב על הסלמון והתפוח וערבבו בעדינות עד שהכל מצופה היטב.
5. הוסיפו את הכוסברה והבצל הירוק וערבבו שוב בעדינות.
6. כסו את הקערה בניילון נצמד והכניסו למקרר למשך 30 דקות כדי שהטעמים יתמזגו.
7. הגישו את הטרטר קר, עם פרוסות לחם קלוי או קרקרים לצד, ותיהנו מהפינוק.