1. תחילה, יש לוודא שהסלמון טרי ונקי מעצמות. חותכים את הסלמון לקוביות קטנות ומניחים בקערה גדולה.
2. חותכים את האבוקדו לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה עם הסלמון.
3. קוצצים את הבצל הסגול דק ומוסיפים לקערה.
4. מוסיפים את שמן הזית, מיץ הלימון, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים בעדינות כדי לא לפגוע במרקם האבוקדו.
5. אם אוהבים חריף, מוסיפים את הפלפל צ'ילי הקצוץ ומערבבים שוב.
6. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומערבבים בעדינות.
7. מעבירים את התערובת לצלחת הגשה ומסדרים בצורה אסתטית.
8. מגישים מיד ונהנים מהטריות והטעמים המופלאים.