1. מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני ומטגנים את הבצל והשום עד שהם מזהיבים ומפיצים ריח נפלא.
2. מוסיפים את קוביות הדג למחבת ומטגנים עד שהן מזהיבות מכל הצדדים. מוציאים את הדג מהמחבת ושומרים בצד.
3. באותה מחבת, מוסיפים את הגזר והפלפל האדום ומטגנים עד שהם מתרככים.
4. מוסיפים את האורז המבושל למחבת ומערבבים היטב עם הירקות.
5. יוצרים גומה במרכז האורז ושוברים לתוכה את הביצים. מערבבים במהירות עד שהביצים מתבשלות ומתערבבות עם האורז.
6. מוסיפים את רוטב הסויה, רוטב הדגים והסוכר החום ומערבבים היטב עד שהאורז סופג את כל הטעמים.
7. מחזירים את קוביות הדג למחבת ומוסיפים את האפונה הירוקה. מערבבים בעדינות כדי לא לשבור את הדג.
8. מוסיפים את הבצלים הירוקים והכוסברה, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים קלות.
9. מגישים חם עם פרוסות לימון בצד להוספת רעננות.