1. מתחילים בהכנת הדג: מנקים את הדג היטב ומייבשים אותו בנייר סופג. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית ומטגנים את הדג משני הצדדים עד שהוא מזהיב ומבושל היטב. מוציאים את הדג מהמחבת ומניחים בצד.
2. באותה מחבת, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא שקוף ורך. מוסיפים את השום, הג'ינג'ר והצ'ילי וממשיכים לטגן עוד כ-2 דקות.
3. מוסיפים למחבת את רוטב הטאמארינד, הסוכר החום, רוטב הסויה, רוטב הדגים והמים. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
4. מערבבים את הקורנפלור עם מעט מים ליצירת תערובת חלקה ומוסיפים לרוטב. מבשלים את הרוטב על אש נמוכה עד שהוא מסמיך.
5. מחזירים את הדג למחבת ומבשלים עוד כ-5 דקות, כדי שהדג יספוג את הטעמים של הרוטב.
6. מפזרים מעל את הכוסברה והבצל הירוק, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים חם.