1. מתחילים בהכנת הבסיס למרק: מחממים את המים בסיר גדול עד לרתיחה קלה.
2. מוסיפים את המיסו ומערבבים היטב עד שהוא נמס לחלוטין במים. חשוב לערבב בעדינות כדי לשמור על המרקם החלק של המרק.
3. מוסיפים את רוטב הסויה והמירין ומערבבים שוב. נותנים למרק להתבשל על אש נמוכה.
4. מוסיפים את קוביות הדג בעדינות למרק ומבשלים כ-5 דקות עד שהדג מתבשל אך נשאר עסיסי.
5. מוסיפים את אצות הוואקמה, הבצל הירוק, הטופו והגזר. מבשלים עוד כ-5 דקות עד שהירקות מתרככים מעט.
6. מוסיפים את שמן השומשום ומלח לפי הטעם, מערבבים בעדינות ומכבים את האש.
7. מגישים את המרק חם, ומקשטים בעוד קצת בצל ירוק קצוץ מעל לכל מנה.