1. מתחילים בהכנת האטריות: משרים את אטריות האורז במים חמים למשך 10 דקות, עד שהן מתרככות. מסננים ושומרים בצד.
2. מחממים כף שמן במחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים עד שהוא מתחיל להזהיב.
3. מוסיפים את הבצל הירוק, הגזר והפלפל האדום ומטגנים למשך 5 דקות, עד שהירקות מתרככים.
4. מזיזים את הירקות לצד המחבת ומוסיפים את פילה הדג. מטגנים את הדג מכל צד עד שהוא מבושל היטב ומתחיל להתפרק. מוציאים את הדג מהמחבת ושומרים בצד.
5. מוסיפים למחבת את האטריות המסוננות ומערבבים עם הירקות.
6. יוצרים גומה במרכז המחבת ושוברים לתוכה את הביצים. מערבבים במהירות עד שהביצים מתבשלות ומתערבבות עם האטריות.
7. מוסיפים את רוטב הסויה, רוטב הדגים, הסוכר החום ומיץ הליים. מערבבים היטב עד שהאטריות מצופות ברוטב.
8. מחזירים את הדג המטוגן למחבת ומערבבים בעדינות כדי לא לשבור את הדג.
9. מוסיפים את הבוטנים הקצוצים, הכוסברה, הנענע והנבטים. מערבבים בעדינות ומתקנים תיבול עם מלח ופלפל לפי הטעם.
10. מגישים חם עם פרוסות ליים בצד לקישוט והגשה.