1. נתחיל בהכנת הבצק ללחמניות הבאן. בקערה גדולה, נערבב את הקמח עם השמרים והסוכר. נוסיף את המים הפושרים והשמן, ונלוש עד לקבלת בצק חלק ואחיד. נוסיף את המלח ונמשיך ללוש עוד כ-5 דקות. נכסה את הקערה בניילון נצמד ונניח להתפחה במקום חמים למשך כשעה, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
2. בזמן שהבצק תופח, נכין את המילוי. נחתוך את פילה הדג המעושן לקוביות קטנות. בקערה נפרדת, נערבב את רוטב הסויה, הדבש, הג'ינג'ר, השום, שמן השומשום וחומץ האורז. נוסיף את קוביות הדג לרוטב ונערבב היטב כך שכל הקוביות יהיו מצופות ברוטב. נניח בצד למרינדה למשך 20 דקות.
3. לאחר שהבצק תפח, נחלק אותו ל-12 כדורים שווים. נרדד כל כדור לעיגול שטוח ונניח במרכזו כף מהמילוי. נקפל את הבצק מעל המילוי ונצמיד את הקצוות כך שיתקבלו לחמניות סגורות. נניח את הלחמניות על נייר אפייה ונכסה במגבת לחה להתפחה נוספת של 20 דקות.
4. נחמם סיר אידוי ונאדה את הלחמניות במשך 15 דקות, עד שהן תפוחות ומבושלות היטב. נגיש את הלחמניות חמות, מפוזרות בבצל ירוק קצוץ ושומשום קלוי.