1. תחילה, נשטוף את האורז היטב עד שהמים יוצאים צלולים. נבשל את האורז לפי ההוראות על האריזה, ולאחר מכן נוסיף את חומץ האורז, הסוכר והמלח. נערבב היטב ונניח להתקרר.
2. נפרוס את דפי הנורי על משטח עבודה ונניח שכבה דקה של אורז על כל דף, תוך השארת שוליים נקיים.
3. במרכז כל דף נורי, נניח פרוסות אבוקדו, מלפפון, סלמון וגבינת שמנת. נגלגל את הדף בעדינות לגליל סושי הדוק.
4. נכין בלילה לטיגון על ידי ערבוב קמח, מים קרים וביצה עד לקבלת תערובת חלקה.
5. נחמם שמן לטיגון עמוק בסיר גדול. נטבול כל גליל סושי בבלילה ונכניס לשמן החם. נטגן עד שהסושי מזהיב וקריספי.
6. נוציא את הסושי המטוגן לנייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
7. נחתוך את הגלילים לפרוסות בעובי הרצוי ונגיש עם רוטב סויה, ג'ינג'ר מוחמץ ווואסאבי.