1. התחילו בהכנת האורז: שטפו את האורז היטב עד שהמים יוצאים צלולים. בשלו את האורז עם 2.5 כוסות מים עד שהמים נספגים והאורז רך. הניחו לאורז להתקרר מעט.
2. ערבבו את חומץ האורז, הסוכר והמלח בקערה קטנה עד שהסוכר נמס. הוסיפו את התערובת לאורז וערבבו בעדינות בעזרת כף עץ.
3. הניחו דף נורי על מחצלת סושי. פרסו שכבה דקה של אורז על הדף, והשאירו שוליים של כ-2 ס"מ בחלק העליון.
4. סדרו רצועות של גזר, מלפפון, אבוקדו ופלפל אדום על האורז.
5. גלגלו את הסושי בעזרת המחצלת, לחצו בעדינות כדי להדק את הגליל. חיתכו את הגליל לפרוסות בעזרת סכין חדה.
6. הכינו את הרוטב: ערבבו את רוטב הסויה, שמן השומשום, ג'ינג'ר, שום, מירין וסוכר חום בקערה קטנה. ערבבו היטב עד שהסוכר נמס.
7. הגישו את הסושי עם הרוטב המיוחד ושומשום קלוי מעל.