1. תחילה, נשטוף את האורז היטב עד שהמים יוצאים צלולים. נניח את האורז בסיר עם 3 כוסות מים ונביא לרתיחה. לאחר מכן, ננמיך את האש ונבשל כ-15 דקות עד שהמים נספגים. נכבה את האש ונשאיר את האורז מכוסה לעוד 10 דקות.
2. בזמן שהאורז מתבשל, נכין את קרם הפיסטוק. נטחון את הפיסטוקים במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק. נוסיף שמן זית, מיץ לימון, גבינת שמנת, מלח ופלפל ונמשיך לטחון עד לקבלת קרם אחיד.
3. נחתוך את הזוקיני לרצועות דקות בעזרת קולפן ירקות.
4. לאחר שהאורז התקרר מעט, נוסיף לו חומץ אורז, סוכר ומלח ונערבב בעדינות.
5. נניח דף נורי על מחצלת סושי, נרטיב מעט את הידיים ונפזר שכבה דקה של אורז על הדף, נשאיר שוליים ריקים.
6. נמרח שכבה דקה של קרם פיסטוק על האורז, ונניח רצועות זוקיני לאורך הדף.
7. נגלגל את הסושי בעדינות בעזרת המחצלת, נחתוך את הגליל לפרוסות בעזרת סכין חדה.
8. נקשט בשומשום קלוי ונגיש עם רוטב סויה בצד.