1. הכנת האורז: שטפו את האורז היטב עד שהמים יוצאים צלולים. הכניסו את האורז לסיר עם 2.5 כוסות מים והביאו לרתיחה. הנמיכו את האש ובשלו כ-15 דקות. כבו את האש והשאירו את הסיר מכוסה לעוד 10 דקות. לאחר מכן, העבירו את האורז לקערה גדולה והוסיפו את חומץ האורז, הסוכר והמלח. ערבבו בעדינות והניחו להתקרר.
2. הכנת ביצת הטמאגו: בקערה, טרפו את הביצים עם הסויה והמירין. חממו מחבת קטנה עם מעט שמן שומשום ושפכו שכבה דקה של תערובת הביצים. כאשר הביצה מתחילה להתקשות, גלגלו אותה בעדינות לקצה המחבת ושפכו שכבה נוספת. חזרו על הפעולה עד שהתערובת נגמרת. חתכו את הביצה המגולגלת לרצועות דקות.
3. הכנת הירקות: קלפו את הגזר וחתכו אותו לרצועות דקות. חתכו גם את המלפפון והאבוקדו לרצועות.
4. הרכבת הסושי: הניחו עלה נורי על מחצלת סושי, פרסו שכבה דקה של אורז על העלה והשאירו שוליים ריקים. הניחו רצועות של גזר, מלפפון, אבוקדו וביצת טמאגו במרכז. גלגלו את הסושי בעזרת המחצלת והדקו היטב. חזרו על הפעולה עם שאר העלים.
5. חיתוך והגשה: חתכו את הגלילים לפרוסות בעובי 2 ס"מ והניחו על צלחת הגשה. פזרו מעל שומשום קלוי והגישו עם סויה בצד.