1. הכנת האורז: שטפו את האורז היטב עד שהמים יוצאים צלולים. בשלו את האורז לפי ההוראות על האריזה. לאחר הבישול, העבירו את האורז לקערה גדולה והוסיפו חומץ אורז, סוכר ומלח. ערבבו בעדינות עד שהאורז סופג את הטעמים. הניחו לאורז להתקרר לטמפרטורת החדר.
2. הכנת הטופו: חתכו את הטופו לקוביות קטנות והשרו אותו ברוטב סויה ושמן שומשום למשך 20 דקות. לאחר מכן, טגנו את הטופו במחבת עד שהוא מזהיב מכל הצדדים.
3. חיתוך הירקות: חתכו את האבוקדו, המלפפון, הגזר, הפלפל האדום והמנגו לרצועות דקות.
4. הרכבת הסושי: הניחו אצת נורי על מחצלת סושי. פזרו שכבה דקה של אורז על האצה, והשאירו שוליים ריקים. הניחו רצועות של טופו, ירקות וג'ינג'ר כבוש במרכז האורז. גלגלו את הסושי בעדינות בעזרת המחצלת, והדקו היטב.
5. חיתוך והגשה: חתכו את הגליל לפרוסות בעובי של כ-2 ס"מ. הגישו עם וואסאבי ושומשום קלוי בצד.