1. התחילו בהכנת אורז הכרובית: חיתכו את הכרובית לפרחים קטנים והכניסו למעבד מזון. עבדו עד לקבלת מרקם של גרגרי אורז.
2. חממו שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני. הוסיפו את הכרובית וטגנו במשך 5-7 דקות עד שהיא מתרככת מעט.
3. הוסיפו חומץ אורז, סוכר קוקוס ומלח לכרובית וערבבו היטב. המשיכו לבשל עוד 2 דקות. הסירו מהאש ותנו לכרובית להתקרר.
4. הניחו דף נורי על מחצלת סושי. פזרו שכבה דקה של אורז כרובית על הדף, והשאירו שוליים של כ-2 ס"מ בחלק העליון.
5. סדרו פרוסות אבוקדו, מלפפון, סלמון וגזר על האורז.
6. בעזרת המחצלת, גלגלו את הסושי בעדינות אך בחוזקה, והדקו את הקצה בעזרת מעט מים.
7. חיתכו את הגליל לפרוסות בעזרת סכין חדה.
8. הגישו עם רוטב סויה בצד ותיהנו!