1. תחילה, נשטוף את האורז היטב עד שהמים יוצאים צלולים. נניח את האורז בסיר עם 2.5 כוסות מים ונביא לרתיחה. לאחר מכן, ננמיך את האש ונבשל על אש נמוכה כ-15 דקות עד שהמים נספגים. נכבה את האש ונשאיר את הסיר מכוסה לעוד 10 דקות.
2. בזמן שהאורז מתבשל, נכין את תערובת החומץ: נערבב חומץ אורז, סוכר ומלח בקערה קטנה עד שהסוכר והמלח נמסים לחלוטין.
3. נעביר את האורז המבושל לקערה רחבה ונשפוך מעליו את תערובת החומץ. נערבב בעדינות בעזרת כף עץ עד שהאורז מתקרר לטמפרטורת החדר.
4. נניח דף נורי על מחצלת סושי, נרטיב את הידיים ונפזר שכבה דקה ואחידה של אורז על הדף, תוך השארת שוליים של כ-2 ס"מ בחלק העליון.
5. נניח רצועות של אבוקדו, מלפפון, סלמון, טונה וגזר במרכז האורז.
6. נתחיל לגלגל את המחצלת בעדינות, תוך שמירה על לחץ קל כדי ליצור רול מהודק. נרטיב מעט את השוליים העליונים של הנורי כדי להדביק את הרול.
7. נחתוך את הרול לפרוסות בעזרת סכין חדה ורטובה.
8. נחזור על התהליך עם שאר הדפים והמרכיבים.
9. נגיש את הסושי עם רוטב סויה, ג'ינג'ר כבוש ווואסאבי בצד.