1. תחילה, נשטוף את האורז היטב עד שהמים יוצאים צלולים. נניח את האורז בסיר עם 2.5 כוסות מים ונביא לרתיחה. לאחר הרתיחה, ננמיך את האש ונבשל על אש קטנה כ-15 דקות. נכבה את האש ונשאיר את הסיר מכוסה לעוד 10 דקות.
2. בזמן שהאורז מתבשל, נכין את תערובת החומץ: נערבב חומץ אורז, סוכר ומלח עד שהסוכר והמלח נמסים לחלוטין.
3. נעביר את האורז המבושל לקערה רחבה ונפזר מעל את תערובת החומץ. נערבב בעדינות בעזרת כף עץ כדי לא לשבור את גרגרי האורז. נניח לאורז להתקרר לטמפרטורת החדר.
4. נפרוס את דפי הנורי על מחצלת סושי, ונניח שכבה דקה של אורז על כל דף, תוך השארת שוליים ריקים בחלק העליון.
5. נניח את הפרוסות של האבוקדו, המלפפון, הסלמון, הטונה והגזר במרכז האורז.
6. נגלגל את הסושי בעזרת המחצלת, תוך הידוק קל, עד לקבלת גליל מהודק.
7. נחתוך את הגליל לפרוסות בעזרת סכין חדה ורטובה.
8. נגיש את הסושי עם רוטב סויה, וואסאבי וג'ינג'ר מוחמץ בצד.