1. הכנת האורז: שטפו את האורז היטב עד שהמים יוצאים צלולים. הניחו את האורז בסיר עם המים והביאו לרתיחה. לאחר הרתיחה, הנמיכו את האש ובשלו כ-15 דקות עד שהמים נספגים. כבו את האש והניחו לאורז לנוח כ-10 דקות נוספות.
2. תיבול האורז: ערבבו את חומץ האורז, הסוכר והמלח בקערה קטנה עד שהסוכר נמס. העבירו את האורז לקערה רחבה ושפכו עליו את תערובת החומץ. ערבבו בעדינות בעזרת כף עץ כדי לא לפגוע בגרגירי האורז. הניחו לאורז להתקרר לטמפרטורת החדר.
3. הכנת המילוי: חתכו את הסלמון לרצועות דקות ואת האבוקדו לפרוסות.
4. גלגול הסושי: הניחו דף נורי על מחצלת סושי, פרסו שכבה דקה של אורז על הדף והשאירו שוליים ריקים. הניחו רצועות סלמון ופרוסות אבוקדו במרכז. גלגלו את הסושי בעזרת המחצלת והדקו היטב.
5. חיתוך והגשה: חתכו את הרול לפרוסות בעזרת סכין חדה ורטובה. הגישו עם רוטב סויה, ג'ינג'ר כבוש ווואסאבי.