1. התחילו בהכנת הסירופ סוכר: חממו 1/2 כוס מים עם 1/2 כוס סוכר בסיר קטן על אש נמוכה עד שהסוכר נמס לחלוטין. הניחו להתקרר.
2. בקערה גדולה, ערבבו את הערק, מיץ הרימונים, מיץ הלימון והסירופ סוכר שהתקרר. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מלאו כוסות הגשה בקרח כתוש עד חצי הגובה.
4. מזגו את תערובת הקוקטייל לכוסות מעל הקרח.
5. קשטו כל כוס בגרעיני רימון ועלי נענע טריים.
6. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המרעננים והצבעים המרהיבים.