1. התחילו בהכנת הסירופ סוכר אם אין לכם מוכן: ערבבו כמות שווה של סוכר ומים בסיר קטן, חממו על אש נמוכה עד שהסוכר נמס לחלוטין. תנו לסירופ להתקרר.
2. מלאו שייקר בקרח עד חציו.
3. הוסיפו לשייקר את הערק, מיץ האשכוליות האדומות, סירופ הסוכר וענף תימין אחד.
4. נערו היטב את השייקר במשך כ-20 שניות עד שהמשקה קר.
5. סננו את המשקה לכוסות קוקטייל מקוררות.
6. קשטו כל כוס בפרוסת אשכולית אדומה וענף תימין נוסף.
7. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המרעננים.