1. התחילו בהכנת סירופ קינמון-תפוז: בסיר קטן, שלבו את המים, הדבש, מקלות הקינמון ופרוסות התפוז. הביאו לרתיחה על אש בינונית, ולאחר מכן הנמיכו את האש ובשלו למשך כ-5 דקות עד שהניחוחות משתחררים והסירופ מסמיך מעט.
2. הסירו מהאש ותנו לסירופ להתקרר לטמפרטורת החדר. לאחר מכן, סננו את הסירופ כדי להיפטר ממקלות הקינמון ופרוסות התפוז.
3. במיקסר קוקטייל, שלבו את הערק עם הסירופ שהכנתם. נערו היטב כדי לשלב את הטעמים.
4. מלאו כוסות קרח עד חצי הגובה ושפכו את תערובת הערק מעל הקרח.
5. קשטו בעלי נענע והגישו מיד.