1. מלאו כוס גבוהה בקרח עד חצי הגובה. הקרח הוא חלק חשוב בקוקטייל, הוא לא רק מקרר את המשקה אלא גם מדלל את הטעמים בצורה מושלמת.
2. מזגו את הערק לכוס מעל הקרח. תנו לערק לשקוע ולהתערבב עם הקרח.
3. הוסיפו את הקולה לכוס, מזגו בעדינות כדי לשמור על הגזים.
4. ערבבו בעדינות עם כף ארוכה או מקל ערבוב כדי לשלב את הטעמים.
5. קשטו בפרוסת לימון ועלי נענע. הלימון מוסיף חמצמצות קלה והנענע רעננות.
6. הגישו מיד ותיהנו מהקוקטייל המרענן שלכם!