1. מתחילים בהכנת הסירופ: בסיר קטן מחממים את הסוכר עם 1/4 כוס מים עד שהסוכר נמס לחלוטין. מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
2. במכתש ועלי, מועכים בעדינות את עלי הנענע כדי לשחרר את השמנים הארומטיים שלהם.
3. בכוס גדולה או קנקן, מערבבים את הערק עם הסירופ שהכנו, מוסיפים את עלי הנענע המועכים, פרוסות הליים והקרח.
4. מוסיפים את המים המוגזים ומערבבים בעדינות כדי לשמור על הבועות.
5. מגישים מיד בכוסות גבוהות ומקשטים בעלי נענע נוספים ופרוסת ליים על שפת הכוס.