1. התחילו בהכנת סירופ דבש וג'ינג'ר: בקערה קטנה, ערבבו את הדבש עם הג'ינג'ר המגורד והמים החמים. ערבבו היטב עד שהדבש נמס לחלוטין והג'ינג'ר מפיץ את טעמו. הניחו לסירופ להתקרר מעט.
2. במיקסר קוקטייל, מלאו קרח עד חצי הגובה. הוסיפו את הערק, מיץ הלימון וסירופ הדבש והג'ינג'ר שהתקרר. נערו היטב עד שהמשקה קר.
3. מזגו את הקוקטייל לכוסות הגשה, סננו את הקרח אם תרצו. קשטו בפרוסות לימון ועלי נענע.
4. הגישו מיד ותיהנו מהחמימות והטעמים המיוחדים של הקוקטייל.