1. התחילו בהכנת הסירופ סוכר: חממו 1/4 כוס מים עם 1/4 כוס סוכר בסיר קטן על אש נמוכה, תוך כדי ערבוב עד שהסוכר נמס לחלוטין. הניחו לסירופ להתקרר.
2. מלאו שייקר בקרח כתוש עד חציו.
3. הוסיפו לשייקר את הערק, מיץ האשכוליות וסירופ הסוכר שהתקרר.
4. נערו היטב את השייקר למשך כ-20 שניות, עד שהמשקה קר ומעורבב היטב.
5. מזגו את הקוקטייל לכוסות גבוהות, והוסיפו קרח כתוש נוסף במידת הצורך.
6. קשטו כל כוס בפרוסת אשכולית ועלי נענע טריים, והגישו מיד.