1. התחילו בשטיפת התותים היטב והסרת העלים הירוקים. חתכו את התותים לחצאים והניחו בצד.
2. בבלנדר, שלבו את התותים החתוכים, חלב הקוקוס, רום, סירופ מייפל ומיץ לימון. ערבבו עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
3. הוסיפו קרח כתוש לבלנדר וערבבו שוב עד שהקרח נמס והתערובת קרמית.
4. טעמו את הקוקטייל ובדקו אם יש צורך להוסיף עוד סירופ מייפל למתיקות או מיץ לימון לחמיצות.
5. מזגו את הקוקטייל לכוסות גבוהות ויפות. קשטו כל כוס בפרוסות תות שדה ועלי נענע טריים.
6. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים הטרופיים והמרעננים.