1. התחילו בהכנת הכוסות: קחו שתי כוסות קוקטייל והניחו אותן במקפיא לכמה דקות כדי לקרר אותן.
2. בזמן שהכוסות מתקררות, הכינו את הקוקטייל: קחו שייקר והוסיפו לתוכו את הרום הלבן, ליקר המרציפן, מיץ האפרסק, מיץ הלימון וסירופ הסוכר.
3. הוסיפו לשייקר קרח כתוש בכמות נדיבה. סגרו את השייקר ונערו היטב במשך כ-15 שניות עד שהמשקה מתקרר היטב.
4. הוציאו את הכוסות מהמקפיא וסננו את הקוקטייל לתוכן בעזרת מסננת כדי להיפטר משאריות הקרח.
5. קשטו כל כוס בפרוסת אפרסק טרי ועלי נענע ליצירת מראה מרענן ומזמין.
6. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המופלאים!