1. התחילו בהכנת הכוס: קחו כוס אולד פאשן והניחו בה את פרוסת התפוז ופרוסת האננס. בעזרת כף עץ, מעכו בעדינות את הפירות כדי לשחרר את המיצים והטעמים שלהם.
2. הוסיפו לכוס את הסירופ סוכר והביטר אנגוסטורה. ערבבו בעדינות כדי לשלב את כל המרכיבים.
3. מלאו את הכוס בקרח עד לחצי הגובה.
4. הוסיפו את הרום הכהה וערבבו בעדינות בעזרת כף ארוכה כדי לשלב את כל המרכיבים.
5. קשטו את הקוקטייל עם דובדבן מרסקינו וקליפת לימון. אפשר גם להוסיף פרוסת אננס קטנה לקישוט נוסף.
6. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים הטרופיים והמרעננים של הקוקטייל המיוחד הזה.