1. התחילו בהכנת הכוסות: קחו שתי כוסות גבוהות ומלאו אותן בקרח כתוש עד חצי הגובה.
2. סחטו את הליים והוסיפו את המיץ לכוסות.
3. הוסיפו לכל כוס כף סוכר וערבבו בעדינות עד שהסוכר נמס.
4. הוסיפו את עלי הנענע לכוסות ועם כף עץ או מוט ערבוב, מעכו בעדינות את העלים כדי לשחרר את הארומה שלהם.
5. מזגו את הרום ומיץ הגויאבה לכוסות וחלקו באופן שווה.
6. ערבבו בעדינות את התערובת בכוסות כדי שהטעמים יתמזגו.
7. קשטו כל כוס בפרוסת גויאבה ועלי נענע טריים.
8. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המרעננים והאקזוטיים.