1. ראשית, מסננים את הטונה מהשמן ומעבירים לקערה גדולה.
2. מוסיפים את הבצל הקצוץ והשום הכתוש ומערבבים היטב.
3. מוסיפים את פירורי הלחם, הביצה, הפטרוזיליה, מיץ הלימון, המלח, הפלפל והפפריקה. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4. יוצרים קציצות בגודל הרצוי ומניחים על מגש.
5. מחממים שמן במחבת גדולה על חום בינוני.
6. מטגנים את הקציצות כ-3-4 דקות מכל צד עד שהן מזהיבות ופריכות.
7. מוציאים ומניחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
8. מגישים חם עם סלט טרי או רוטב יוגורט בצד.