1. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. בקערה גדולה מערבבים את גרעיני התירס, הקמח התופח והסוכר.
3. מוסיפים את הביצה, השמן, תמצית הווניל והחלב ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מוסיפים קורט מלח ומערבבים שוב.
5. בעזרת כף, יוצרים כדורים קטנים מהתערובת ומניחים על התבנית המרופדת, משאירים רווחים קטנים בין כדור לכדור.
6. אופים בתנור שחומם מראש כ-15-20 דקות, עד שהכדורים מזהיבים קלות.
7. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט. מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים חמים או בטמפרטורת החדר.