1. קלפו את תפוחי האדמה וחתכו אותם לקוביות גדולות. הכניסו לסיר עם מים ומלח, ובשלו עד שהם רכים מאוד.
2. סננו את תפוחי האדמה והחזירו אותם לסיר. מעכו אותם לפירה חלק ללא גושים.
3. הוסיפו לפירה את גבינת המוצרלה, גבינת הפרמזן, הביצים, הקמח, מלח ופלפל. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
4. חממו שמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
5. בעזרת כף, קחו מהתערובת והניחו במחבת. שטחו מעט את הכדור ליצירת לביבה.
6. טגנו את הלביבות כ-3-4 דקות מכל צד, עד שהן זהובות ופריכות.
7. הוציאו את הלביבות לנייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
8. הגישו חם עם רוטב יוגורט או סלט ירקות טרי.