1. מתחילים בהשריית העדשים הכתומות במים למשך כ-20 דקות. זה יעזור לרכך אותן ולהכין אותן לבישול.
2. מסננים את העדשים ומעבירים אותן לסיר עם 2 כוסות מים. מבשלים על אש בינונית עד שהעדשים רכות וסופגות את רוב המים, כ-10 דקות.
3. מסננים את העדשים המבושלות ומעבירים לקערה גדולה.
4. מוסיפים לקערה את הבצל הקצוץ, הגזרים המגוררים, הביצים, הקמח, הפטרוזיליה, הכמון, הכורכום, המלח והפלפל. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
5. מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית. בעזרת כף, יוצרים לביבות מהתערובת ומניחים במחבת. מטגנים כל צד עד שהלביבות זהובות ופריכות, כ-3-4 דקות לכל צד.
6. מוציאים את הלביבות מהמחבת ומניחים על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
7. מגישים חם לצד סלט ירקות טרי או יוגורט קר.