1. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח התופח והסוכר. מוסיפים את החלב, הביצה, תמצית הווניל והשמן. מערבבים היטב עד לקבלת בלילה חלקה וללא גושים.
2. מחלקים את הבלילה לכוסות קטנות המתאימות למיקרוגל, ממלאים כל כוס עד חצי הגובה כדי לאפשר לסופגניות לתפוח.
3. מכניסים את הכוסות למיקרוגל ומפעילים על עוצמה גבוהה למשך 2 דקות. חשוב לבדוק את הסופגניות לאחר דקה וחצי כדי לוודא שהן לא מתייבשות.
4. מוציאים מהמיקרוגל ומניחים להתקרר מעט. מפזרים אבקת סוכר מעל ומגישים חם.