1. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח. מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב.
2. בקערה נפרדת, טורפים את הביצים ומוסיפים את האשל ותמצית הווניל. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מאחדים את התערובות ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה וללא גושים.
4. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר רחב. כשהשמן חם, יוצרים בעזרת כף לביבות קטנות ומטגנים עד שהן מזהיבות משני הצדדים.
5. מוציאים את הלביבות לנייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
6. מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים חם.