1. התחילו בהכנת הסירופ סוכר אם אין לכם מוכן. ערבבו כמות שווה של סוכר ומים בסיר קטן וחממו על אש נמוכה עד שהסוכר נמס לחלוטין. הניחו להתקרר.
2. מלאו שייקר בקרח עד חצי גובהו.
3. הוסיפו לשייקר את הוויסקי, מיץ התפוזים, סירופ הסוכר וענף רוזמרין אחד.
4. נערו היטב את השייקר במשך כ-20 שניות עד שהמשקה קר.
5. סננו את הקוקטייל לכוסות נמוכות עם קרח.
6. קשטו כל כוס בפרוסת תפוז וענף רוזמרין נוסף.
7. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המופלאים!