1. התחילו בהכנת הכוסות: קחו שתי כוסות קוקטייל והניחו אותן בצד. הכינו את שבבי העץ לעישון על ידי הנחתם בכלי חסין חום והצתתם בעזרת מצית או לפיד קטן. כשהשבבים מתחילים להעלות עשן, הניחו את הכוסות הפוכות מעליהם כדי ללכוד את העשן בתוכן. השאירו כך למשך כ-2 דקות.
2. בזמן שהכוסות מתמלאות בעשן, הכינו את הקוקטייל: במערבל קוקטייל, ערבבו את הוויסקי, ליקר התפוזים, סירופ המייפל וביטר האנגוסטורה יחד עם קרח. נערו היטב עד שהמשקה קר.
3. הפכו את הכוסות והסירו את העשן. מזגו את הקוקטייל המוכן לתוך הכוסות המעושנות.
4. קשטו כל כוס בקליפת תפוז על ידי סחיטת השמנים האתריים מעל הקוקטייל והנחת הקליפה בתוך הכוס.
5. הגישו מיד ותיהנו מהחוויה המעושנת והמרשימה!