1. התחילו במילוי שייקר בקרח עד חציו. הקרח הוא מרכיב חשוב בקוקטייל, שכן הוא מקרר את המשקה ומדלל אותו במידה הנכונה.
2. הוסיפו לשייקר את הוויסקי, מיץ הלימון, סירופ הסוכר וחלבון הביצה אם בחרתם להשתמש בו. חלבון הביצה מוסיף מרקם חלק וקרמי לקוקטייל, אך הוא לא חובה.
3. נערו את השייקר בחוזקה למשך כ-15 שניות. זהו שלב חשוב שמבטיח שהמרכיבים יתערבבו היטב ושהקוקטייל יהיה קר ומרענן.
4. סננו את הקוקטייל לכוס אולד פאשן בעזרת מסננת כדי להיפטר מהקרח.
5. קשטו את הקוקטייל בפרוסת לימון ודובדבן מרשינו. הקישוטים לא רק מוסיפים יופי למשקה, אלא גם ניחוח וטעם נוספים.
6. הגישו מיד ותיהנו מהוויסקי סאוור שלכם!