1. מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא שקוף ורך.
2. מוסיפים את השום והג'ינג'ר וממשיכים לטגן עוד כדקה, עד שהריח מתפשט.
3. מוסיפים את הכורכום, הכמון, הפפריקה, המלח והפלפל השחור ומערבבים היטב.
4. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
5. מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים על אש נמוכה כ-15 דקות, עד שהם מתחילים להתרכך.
6. מוסיפים את המנגולד ומבשלים עוד 10 דקות, עד שהמנגולד מתרכך.
7. מוסיפים את מיץ הלימון וגרידת הלימון, מערבבים היטב ומבשלים עוד 5 דקות.
8. מכבים את האש ומוסיפים את הכוסברה והפטרוזיליה. מערבבים ומגישים חם.