1. מחממים את שמן הקוקוס בסיר גדול על אש בינונית. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא שקוף ורך.
2. מוסיפים את השום והג'ינג'ר וממשיכים לטגן עוד דקה.
3. מוסיפים את הקארי האדום ומערבבים היטב עד שהכל מכוסה בתבלינים.
4. מוסיפים את קוביות הדלעת ומערבבים כך שהן יתכסו בתבלינים.
5. מוסיפים את חלב הקוקוס וציר הירקות, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים כ-20 דקות עד שהדלעת רכה.
6. מוסיפים את רוטב הדגים, הסוכר החום, מלח ופלפל, ומבשלים עוד 5 דקות.
7. טוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט עד לקבלת מרקם חלק.
8. מוסיפים את מיץ הליים ומערבבים היטב.
9. מגישים חם עם כוסברה קצוצה מעל לקישוט.