1. תחילה, יש לשטוף את גריסי הפנינה היטב תחת מים זורמים ולהניח בצד.
2. בסיר גדול, חממו את שמן הזית על אש בינונית והוסיפו את הבצל הקצוץ. טגנו עד שהבצל הופך לשקוף.
3. הוסיפו את הגזרים, תפוחי האדמה והקישוא, וטגנו למשך כ-5 דקות נוספות.
4. הוסיפו את השום הכתוש, הפפריקה, הכמון, המלח והפלפל השחור, וערבבו היטב.
5. הוסיפו את גריסי הפנינה לסיר וערבבו.
6. הוסיפו את המים ורסק העגבניות, הביאו לרתיחה, ולאחר מכן הנמיכו את האש ובשלו למשך כ-45 דקות, עד שהגריסים רכים והמרקם קרמי.
7. לפני ההגשה, הוסיפו את הפטרוזיליה הקצוצה וערבבו.
8. הגישו חם ותיהנו מהטעמים המדהימים!