
1. מחממים את שמן הזית בסיר גדול ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף.
2. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עוד דקה.
3. מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים עד שהן משחימות מכל הצדדים.
4. מוסיפים את הפפריקה, הכמון והקימל ומערבבים היטב.
5. מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים.
6. מוסיפים את ציר הבקר ומביאים לרתיחה.
7. מוסיפים את הגזרים, תפוחי האדמה והפלפל האדום, מכסים ומבשלים על אש קטנה כשעתיים, עד שהבשר רך.
8. מערבבים את הקמח עם מעט מים ליצירת תערובת חלקה ומוסיפים למרק, מערבבים היטב.
9. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים עוד 10 דקות.
10. מגישים את המרק חם עם כף שמנת חמוצה מעל ופטרוזיליה קצוצה לקישוט.